Zoeken naar wie zoekt een

Uw zoekactie voor wie zoekt een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senior
Welke bi/hetero senior vanaf 70j zoekt nog naar wat sexplezier en wordt graag gepijpt ? Niet rokers, geen baard, maar je mag wel intiem behaard zijn. Jij blijft liefst passief en ik doe de rest. Graag reactie met je stats. Ik kan ontvangen.  
Bttmboy 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Geile bttm pijper
Geile bttmboy/ pijper 36 178 72 zoekt geile, slanke top voor geile date. Ik kan discreet ontvangen, verplaatsen in de buurt of into outdoor. Bij klik wil ik graag op regelmatige basis afspreken. Van leuke relaxe date tot je snel klaarpijpen kan allemaal. Een geile top die mij af en toe nodig heeft om even te spuiten zou geil zijn. Max 50j  

Geile bttm pijper
gisteren
Bi bottom 31 jaar Limburg - Overpelt
Bi bottom zoekt potznte top die hem volspuit
Ik ben 1m85 83kg en normaal vlaamse man. Ik zoek een top die mijn mond en kont wilt vullen. Ik ontvang en verplaats  
gisteren
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
gisteren
ik zoek besneden 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
slanke onderdanige pijper zoekt besneden paal jong of oud 170/60/14  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
gisteren
Fred 40 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Pijper
Who needs a blowjob? Discrete bikerel pijpt, lang geleden en zin in stevige pik. Wie zoekt lekkere pijpbeurt, Let wel, graag discreet en verzorgd!  
gisteren
Jan 44 jaar Limburg - Lommel
Top zoekt
Toevallig een gewillig vrouwelijk slank botje aanwezig?  
gisteren
Kristof 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Slank, verzorgde man zoekt geile date
Wie heeft er nu zin om samen lekker te spuiten? Ik ben een slanke, heel verzorgd en discrete man met een lekkere, geschoren pik van 15x5. Elkaar lekker rukken en pijpen en wie weet meer. Wie heeft er zin?  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10